Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 86081   |    |  Avís legal
Cerca de productes


Contacte ràpid
Nom *(Min. 4 Caràcters)  
Correu-e *  
Telèfon*  

(Nomès lletres)
*Camps Obligatoris
 


Auto Infanta Carretillas és distribuïdor oficial del grup Unicarriers, englobant les marques Nissan Forklift, Atlet i TCM amb mes de 25 anys d'experiència en solucions integrals amb carretons elèctrics, gasoil, gas i unitats d'interior (transpalets, apiladors, retràctils i prepara-comandes).


Sent especialistes en aquestes marques, oferim els equips i accessoris necessaris per la logística, magatzematge i moviment de mercaderies.


Des de fa més de 15 anys Nissan Forklift actualment Unicarriers té a Navarra una de les seves tres plantes al món de producció de carretons elevadors, la qual cosa ens proporciona una sèrie d'avantatges com l'agilitat en terminis de lliurament, tant de maquinària com de recanvis i components.La nostra solidesa, la seva tranquil·litat.
Solucions Integrals per la logística

En Auto Infanta Carretillas responem a les necessitats de compra, lloguer i assistència tècnica de carretons elevadors.

La nostra empresa té una gran experiència a gestionar flotes de manutenció, aconseguint que el client dipositi la seva confiança en nosaltres i fent que el tracte sigui personal.

En una àmplia nau de 1.500 m2 reunim, per a la seva comoditat, exposició de vendes, taller i manteniment, magatzem de recanvis i àmplies oficines.

Oferim assistència tècnica, no únicament a aquells clients que hagin decidit fer-se amb el nostre producte, sinó també als quals que disposin d'un carretó i necessiti ser reparat.

Disposem de la certificació de qualitat ISO-9001, ISO 14001 i l’EMAS.